Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [email mbrojtur]

Të gjitha kategoritë

PRODUKTET NEWTECH

1/5
Rreth Nesh
Rreth Nesh

RRETH NEWTECH

Newtech Armor ka qenë prej kohësh i përkushtuar për të ofruar zgjidhje profesionale të mbrojtjes për Policinë, Ushtrinë dhe klientët e tjerë.

                       

Me udhëheqjen e Dr. Lei, ne jemi bërë të njohur si prodhuesi kryesor i pllakës së armaturës së fortë antiplumb. Përveç pllakave të forta të forta antiplumb, produktet tona përfshijnë gjithashtu jelek balistikë, mburoja antiplumb, jelekë mbrojtës të dyfishtë, etj., të cilat janë të gjitha të testuara nga institucione profesionale dhe të certifikuara nga standardi NIJ.

Mëso më shumë

PSE NEWTECH

Newtech Armor ka qenë prej kohësh i përkushtuar për të ofruar zgjidhje profesionale të mbrojtjes për Policinë, Ushtrinë dhe klientët e tjerë. Me udhëheqjen e Dr. Lei, ne jemi bërë të njohur si prodhuesi kryesor i pllakës së armaturës së fortë antiplumb.

NEWTECH LAJME

Pse skadon armatura e trupit?
20Shkurt
Pse skadon armatura e trupit?

Ndërsa incidentet politike terroriste përkeqësohen dhe përshkallëzohen vazhdimisht, pajisjet mbrojtëse gradualisht kanë hyrë në opinionin publik. Përballë kaq shumë zgjedhjeve, njerëzit gjithmonë marrin në konsideratë shumë faktorë, njëri prej të cilëve është skadimi i afatit...

Mëso më shumë
Kur bëhet fjalë për pajisjet antiplumb
20Shkurt
Kur bëhet fjalë për pajisjet antiplumb

Kur bëhet fjalë për pajisjet antiplumb, shumica e njerëzve do të mendojnë për jelekët antiplumb, pllaka të forta të blinduara dhe mburoja balistike, etj., të cilat janë të mëdha dhe të pakëndshme për t'u veshur dhe që vishen rrallë nëse nuk është e nevojshme. Në fakt, përveç jelekëve antiplumb, fort ...

Mëso më shumë
Cili është ndryshimi midis armaturës së butë dhe armaturës së fortë?
20Shkurt
Cili është ndryshimi midis armaturës së butë dhe armaturës së fortë?

Siç e dimë, jelekët antiplumb mund të ndahen në nivele të ndryshme në bazë të aftësisë mbrojtëse, ndërsa mund të ndahen edhe në tip të butë dhe të fortë, në bazë të materialeve. Siç kemi prezantuar tashmë nivelet dhe standardet e mbrojtjes së trupit të një...

Mëso më shumë
Cila madhësi e armaturës është e përshtatshme për mua?
20Shkurt
Cila madhësi e armaturës është e përshtatshme për mua?

Aftësia mbrojtëse, materiali, skadenca dhe çmimi etj., janë gjithmonë konsideratat kryesore për klientët në blerjen e pajisjeve mbrojtëse. Megjithatë, pak njerëz e dinë se madhësia e armaturës së trupit është gjithashtu një faktor po aq i rëndësishëm sa sa më sipër. Mbrojtës...

Mëso më shumë
Cili është ndryshimi midis pllakës së armaturës së fortë ICW dhe pllakës së armaturës së fortë STA?
20Shkurt
Cili është ndryshimi midis pllakës së armaturës së fortë ICW dhe pllakës së armaturës së fortë STA?

Shumë njerëz mund të kenë dëgjuar për pllakën e armaturës së fortë ICW dhe pllakën e armaturës së fortë STA nga reklamat e shumë produkteve mbrojtëse. Por pak prej tyre e dinë se çfarë është një pllakë e fortë e blinduar ICW ose STA. Pra, më lejoni të jap një sqarim për këto dy lloje pjatash.
...

Mëso më shumë
Cili është ndryshimi midis një pllake çeliku të lakuar dhe një pllake çeliku të sheshtë?
20Shkurt
Cili është ndryshimi midis një pllake çeliku të lakuar dhe një pllake çeliku të sheshtë?

Me përparimin e shpejtë të industrisë antiplumb, janë zhvilluar pajisje të ndryshme antiplumb. Pra, kur vjen puna për të zgjedhur se cila pjatë është më e mira për veten tuaj, gjithmonë ka shumë opsione. Për shumicën e njerëzve, niveli i mbrojtjes, materiali dhe çmimi janë të gjitha...

Mëso më shumë
Nuk mund të gjeni pllakë të fortë të blinduar ideale antiplumb për sigurinë tuaj?
Klikoni Për të Na Kontaktoni