Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [email mbrojtur]

Të gjitha kategoritë

Rreth Newtech

Shtëpi> Rreth Newtech

Profili i Kompanisë

padefinuar

Newtech Armor(short for Wuxi Newtech Advanced Material Technologies Co., Ltd.) has been long dedicated to provide professional protect solutions for Police, Army and other customers.

Me udhëheqjen e Dr. Lei, ne jemi bërë të njohur si prodhuesi kryesor i pllakës së armaturës së fortë antiplumb. Përveç pllakave të forta të forta antiplumb, produktet tona përfshijnë gjithashtu jelek balistikë, mburoja antiplumb, jelekë mbrojtës të dyfishtë, etj., të cilat janë të gjitha të testuara nga institucione profesionale dhe të certifikuara nga standardi NIJ.

Deri më tani, Newtech Armor u ka shërbyer klientëve të ndryshëm nga Suedia, Gjermania, Lindja e Mesme, Spanja, Koreja e Jugut dhe vende të tjera. Ne gjithashtu kemi krijuar marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë me ta.

Ajo për të cilën ne jemi më krenarë është prej vitesh që produktet tona kanë mbrojtur jetë të panumërta dhe lumturinë e tyre familjare. Ne Newtech Armor do të vazhdojmë të punojmë shumë për sigurinë e më shumë njerëzve.

Turne fantastike

THEMELUES ​​HYRJE

Newtech Armor ka qenë prej kohësh i përkushtuar për të ofruar zgjidhje profesionale të mbrojtjes për Policinë, Ushtrinë dhe klientët e tjerë.

Me udhëheqjen e Dr. Lei, ne jemi bërë të njohur si prodhuesi kryesor i pllakës së armaturës së fortë antiplumb. Përveç pllakave të forta të forta antiplumb, produktet tona përfshijnë gjithashtu jelek balistikë, mburoja antiplumb, jelekë mbrojtës të dyfishtë, etj., të cilat janë të gjitha të testuara nga institucione profesionale dhe të certifikuara nga standardi NIJ.

Deri më tani, Newtech Armor u ka shërbyer klientëve të ndryshëm nga Suedia, Gjermania, Lindja e Mesme, Spanja, Koreja e Jugut dhe vende të tjera. Ne gjithashtu kemi krijuar marrëdhënie bashkëpunimi afatgjatë me ta.

Ajo për të cilën ne jemi më krenarë është prej vitesh që produktet tona kanë mbrojtur jetë të panumërta dhe lumturinë e tyre familjare. Ne Newtech Armor do të vazhdojmë të punojmë shumë për sigurinë e më shumë njerëzve.

partnerët

partnerët
partnerët
partnerët
partnerët
partnerët
partnerët
partnerët
partnerët
partnerët
partnerët
partnerët

R&D