Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [email mbrojtur]

Të gjitha kategoritë

Kur bëhet fjalë për pajisjet antiplumb

Koha: 2022-11-14 Goditjet: 33

Kur bëhet fjalë për pajisjet antiplumb, shumica e njerëzve do të mendojnë për jelekët antiplumb, pllaka të forta të blinduara dhe mburoja balistike, etj., të cilat janë të mëdha dhe të pakëndshme për t'u veshur, dhe që vishen rrallë nëse nuk është e nevojshme. Në fakt, përveç jelekëve antiplumb, pllakave të forta të blinduara dhe mburojave balistike, mund të zgjidhni edhe një çantë shpine antiplumb për të mbrojtur sigurinë tuaj, e cila është më e rehatshme dhe më e përshtatshme për t'u përdorur. Çanta e shpinës rezistente ndaj plumbave është një kombinim i çantës së shpinës dhe çipit antiplumb, dhe siç nënkupton edhe emri i saj, mund të përdoret si një pllakë balistike ose mburojë e dorës për të mbrojtur shpinën e veshjes nga sulmi i plumbave.

Në disa vende, veçanërisht në Shtetet e Bashkuara, tradita e përdorimit të armëve dhe përkeqësimi i sigurisë publike kanë rezultuar në incidente të shpeshta të të shtënave. Si rezultat, një numër në rritje prindërish, të shqetësuar për sigurinë e fëmijëve të tyre duke marrë parasysh incidentet e të shtënave gjatë vitit të kaluar, kanë kërkuar në çantat e shpinës antiplumb dhe forca të blinduara antiplumb si një mjet për të mbrojtur fëmijët e tyre në situata të tilla serioze.

Cilat janë përfitimet e çantave të shpinës antiplumb-正文1

A është e nevojshme të blini dhe të mbani një çantë shpine antiplumb?

Qëllimi kryesor i njerëzve që blejnë çantën e shpinës antiplumb është "Paqeja e Mendjes". Edhe pse asnjë prind nuk duhet të dëshirojë që fëmija i tij të ketë nevojë të përdorë ndonjëherë një produkt të tillë dhe fëmijët e tyre nuk do të ndeshen domosdoshmërisht me incidente të shtënave, nuk do të jetë kurrë e gabuar të parandalosh rrezikun përpara se të ndodhë dhe nuk mund të jesh kurrë shumë i kujdesshëm në përgatitjen paraprake. Përveç kësaj, asnjë produkt antiplumb nuk mund të mbrojë patjetër jetën dhe sigurinë e përdoruesit, veçanërisht në incidentet aktive të të shtënave, por si një linjë sigurie, pajisjet antiplumb mund të reduktojnë në masë të madhe dëmin e shkaktuar nga armët, duke përmirësuar mundësinë e mbijetesës. Prandaj, është e nevojshme që prindërit të blejnë çanta shpine antiplumb për fëmijët e tyre që shkojnë çdo ditë në shkollë, veçanërisht në zonat ku rendi publik është relativisht i keq dhe rastet e të shtënave janë të shpeshta. Me zhvillimin e shkencës dhe teknologjisë, çanta e shpinës antiplumb është përmirësuar vazhdimisht. Më shumë stile dhe dizajne praktike janë zhvilluar për të përmbushur nevojat e studentëve dhe njerëzve të biznesit. Për shembull, çantat e shpinës antiplumb të armaturës Newtech janë të dizajnuara me një pajisje të jashtme karikimi USB dhe kapacitete të ndryshme për studentët dhe njerëzit e biznesit.

A është e ligjshme blerja dhe veshja e një çantë shpine antiplumb?

Një pyetje e rëndësishme për njerëzit që vendosin të blejnë çantë shpine antiplumb mund të jetë nëse çanta e shpinës antiplumb është e ligjshme. Në përgjithësi, blerja dhe veshja e çantave të shpinës rezistente ndaj plumbave është plotësisht e ligjshme. Qytetarët e thjeshtë mund të blejnë çantat e tyre antiplumb online ose offline sipas nevojave dhe preferencave të tyre.

Cili është niveli i mbrojtjes së çantës së shpinës antiplumb?

Çantat e shpinës antiplumb janë përgjithësisht të kualifikuara NIJ me një nivel mbrojtjeje IIIIA dhe mund të ndalojnë 9 mm, 44 dhe plumba të tjerë më të fuqishëm në një distancë më shumë se 15 m. Për disa njerëz, ky nivel mbrojtjeje nuk mund të përmbushë kërkesat tona. Por duke pasur parasysh se skena e të shtënave është shpesh më komplekse dhe shumë lëndime nga të shtënat nuk shkaktohen nga zjarri i drejtpërdrejtë në një distancë kaq të afërt, NIJ IIIA është e mjaftueshme për ne në shumicën e rasteve.

Si të zgjidhni një çantë shpine cilësore?

Ndërsa njerëzit blejnë një çantë shpine për t'u mbrojtur nga sulmi i armëve, cilësia e çantave antiplumb bëhet një shqetësim i madh për ta. Një çantë shpine e mirë rezistente ndaj plumbave mund t'i rezistojë ose zbusë në mënyrë efektive dëmtimin nga plumbat, ndërsa një çantë shpine inferiore gjithmonë dështon në këtë. Prandaj, është e nevojshme që ne të blejmë çanta shpine antiplumb nga prodhues autoritar. Ka shumë prodhues autoritativë të pajisjeve mbrojtëse, të tilla si American's Bullet Blocker dhe Guard Dog, si dhe Newtech të Kinës (Wuxi), të cilat janë të pajisura të gjitha me ekipe të shkëlqyera R&D, përvoja të bollshme prodhimi. Produktet e tyre janë të gjitha të kualifikuara nga NIJ, të cilat mund t'i blini dhe t'i përdorni të lirë.

Cilat janë përfitimet e çantave të shpinës antiplumb-正文2

Armatura e Newtech është fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve antiplumb për 11 vjet dhe ofron një linjë të plotë të blindave të forta ushtarake me nivelet e mbrojtjes të NIJ IIIA, III dhe IV. Kur mendoni për blerjen e pllakave të forta të blinduara, mund të vizitoni faqen tonë të internetit për të gjetur më të mirën për veten tuaj.