Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [email mbrojtur]

Të gjitha kategoritë

Cili është ndryshimi midis pllakës së armaturës së fortë ICW dhe pllakës së armaturës së fortë STA?

Koha: 2022-11-14 Goditjet: 141

Shumë njerëz mund të kenë dëgjuar për pllakën e armaturës së fortë ICW dhe pllakën e armaturës së fortë STA nga reklamat e shumë produkteve mbrojtëse. Por pak prej tyre e dinë se çfarë është një pllakë e fortë e blinduar ICW ose STA. Pra, më lejoni të jap një sqarim për këto dy lloje pjatash.

ICW është një shkurtim për "në lidhje me", që tregon se një pllakë ICW duhet të përdoret së bashku me një jelek antiplumb. Efekti i kërkuar i mbrojtjes nuk mund të arrihet me pllakën ICW të përdorur vetëm dhe ajo duhet të punojë me një jelek balistik IIIA për të kryer aftësinë e tij më të mirë mbrojtëse. Disa fragmente mund të depërtojnë në pjatë, por mund të ndalohen lehtësisht nga jeleku balistik. Siç mund ta shohim, shumë jelekë balistikë janë të dizajnuar të gjithë me një xhep të madh në pjesën e përparme për mbajtjen e pllakës ICW.

Cili është ndryshimi midis pllakës së armaturës së fortë ICW dhe pllakës së armaturës së fortë STA-正文

Pllakë forca të blinduara të forta ICW

STA është një shkurtim për "të pavarur", që tregon se një pllakë STA mund të përdoret vetëm. Pllakat STA zakonisht rezervohen për operacione taktike ku veshja e një jeleku balistik konsiderohet shumë e rëndë. Pa ndihmën e një jelek antiplumb, pllakat STA duhet të kenë një aftësi të fortë mbrojtëse për të ndaluar plumbat. Si rezultat, pllakat STA janë gjithmonë më të rënda dhe më të trasha se pllakat ICW.

Me zhvillimin e shpejtë të industrisë së produkteve antiplumb, kategoritë dhe dizajnet e produkteve po bëhen gjithnjë e më të larmishme. Ju mund të zgjidhni pjatat e përshtatshme bazuar në situatat dhe nevojat tuaja aktuale.

Më sipër janë të gjitha sqarimet për pllakën ICW dhe pllakën STA. Nëse ka ende disa pyetje, mirëpresim të na kontaktoni.

Kur mendoni për blerjen e pllakave të forta të blinduara, mund të vizitoni faqen e internetit të Newtech për të gjetur më të mirën për veten tuaj.