Mob/WhatsApp: 0086 18761513565 Betty Lv

E-mail: [email mbrojtur]

Të gjitha kategoritë

Cila madhësi e armaturës është e përshtatshme për mua?

Koha: 2022-11-14 Goditjet: 30

Aftësia mbrojtëse, materiali, skadenca dhe çmimi etj., janë gjithmonë konsideratat kryesore për klientët në blerjen e pajisjeve mbrojtëse. Megjithatë, pak njerëz e dinë se madhësia e armaturës së trupit është gjithashtu një faktor po aq i rëndësishëm sa sa më sipër. Pajisjet mbrojtëse me përmasa të gabuara dështojnë gjithmonë në ushtrimin e efektit mbrojtës. Ashtu si rrobat tona të zakonshme, edhe parzmoret e trupit prodhohen me madhësi të ndryshme. Ne duhet të zgjedhim madhësinë e përshtatshme sipas formave të trupit tonë.

Atëherë, çfarë madhësie të armaturës së trupit është e përshtatshme për mua? Tani le të flasim për këtë temë me shembujt e pllakave antiplumb dhe jelekëve balistikë.

Çfarë madhësie të armaturës së djalit është e përshtatshme për mua-正文1

1.Pllakë antiplumb

Është një sens i përbashkët që një pllakë antiplumb punon kryesisht për mbrojtjen e organeve tona të rëndësishme si zemra dhe mushkëritë në mjedise kërcënuese. Pra, ajo duhet të jetë në gjendje të mbulojë zonën midis kockës së klavikulës dhe asaj detare. Siç mund ta shohim, të gjitha pllakat kanë një zonë relativisht të vogël, sepse nëse varet më poshtë, mund të pengojë lëvizjen, sa më lart, nuk do të mbrojë siç duhet të gjitha organet vitale.

Mund të zgjidhni një bazë të duhur pllake antiplumb mbi gjatësinë dhe gjerësinë e saj.

Kur bëhet fjalë për gjatësinë, një pjatë e përshtatshme gjithmonë fillon afërsisht në vijën me klavikulën tuaj dhe ngjitet poshtë vijës qendrore të bustit tuaj afërsisht dy deri në tre inç mbi kërthizën tuaj (një dëmtim në pjesën e poshtme të detit zakonisht nuk është kërcënues për jetën), kështu që nuk do të sjellë pengesë veprimi për përdoruesit, ndërkohë që siguron mbrojtje për organet e tyre vitale.

Kur bëhet fjalë për gjerësinë, një pjatë e përshtatshme vetëm që duhet të mbulojë muskujt e kraharorit dypalësh për gjerësi të madhe do të pengojë gjithashtu aktivitetet e krahëve të përdoruesit, do të zvogëlojë fleksibilitetin e tyre, duke ndikuar në ushtrimin e aftësive luftarake.

Në ditët e sotme, shumica e pllakave të blinduara prodhohen bazuar në pllakën SAPI të madhësisë mesatare të Ushtrisë Amerikane me një dimension W 9.5”x H 12.5”/W 24.1 x H 31.8 cm. Ekziston gjithashtu një standard tregtar i cili zakonisht është W 10”x H 12”/W 25.4 x H 30.5 cm, por nuk ekziston asnjë standardizim i vërtetë midis prodhuesve. Pra, kur zgjidhni pllaka të blinduara, është më mirë të mos përqendroheni vetëm në madhësitë e vogla, të mesme dhe të mëdha. Ju duhet të kontrolloni specifikimet e produktit për matjet e vërteta të dimensioneve për të gjetur numrat e dollapit sipas madhësisë tuaj.

Plate Bulletproof

2.Jelek balistik

Ndryshe nga rrobat tona të thjeshta, jelek antiplumb është relativisht i rëndë pa asnjë elastik. Prandaj, është e nevojshme të zgjidhni një jelek të duhur që i përshtatet mirë trupit tuaj, ose do të shkaktojë shumë shqetësime.

Në mënyrë të ngjashme, jeleku balistik është krijuar gjithashtu për të mbrojtur organet tona vitale, por është relativisht i butë me pak pengesa për veprimet tona, gjë që është e ndryshme nga pllakat balistike. Një jelek i përshtatshëm duhet të sigurojë relaksimin e gjoksit dhe frymëmarrjen tuaj të qetë. Dhe në gjatësi, nuk duhet të ulet më lart se kërthiza, por jo më poshtë se kërthiza. Por nuk duhet të zgjasë shumë, përndryshe do të shkaktojë ndonjë pengesë për veprimet tona. Edhe kështu, madhësia e jelekut antiplumb është ende e kufizuar në treg. Por zakonisht ka Velcro në jelek, kështu që është mjaft i rregullueshëm për të siguruar përshtatjen e duhur.

Policë të veshur me jelekë balistikë

Duke pasur parasysh informacionin e mësipërm, mund të keni një kuptim paraprak të madhësisë së armaturës së trupit. Nëse ka ende disa pyetje, mirëpresim të na kontaktoni.

Armatura e Newtech është fokusuar në kërkimin dhe zhvillimin e produkteve antiplumb për 11 vjet dhe ofron një linjë të plotë të blindave të forta ushtarake me nivelet e mbrojtjes të NIJ IIIA, III dhe IV. Kur mendoni për blerjen e pllakave të forta të blinduara, mund të vizitoni faqen tonë të internetit për të gjetur më të mirën për veten tuaj.

Çfarë madhësie të armaturës së djalit është e përshtatshme për mua-正文2